Menu
Your Cart

Климатик Инвертор Midea MA-18NXD0 / MA-18N8D0 - BLANC R32

Климатик Инвертор Midea MA-18NXD0 / MA-18N8D0 - BLANC R32
Климатик Инвертор Midea MA-18NXD0 / MA-18N8D0 - BLANC R32
New
Климатик Инвертор Midea MA-18NXD0 / MA-18N8D0 - BLANC R32
Климатик Инвертор Midea MA-18NXD0 / MA-18N8D0 - BLANC R32
Климатик Инвертор Midea MA-18NXD0 / MA-18N8D0 - BLANC R32
1,369.00лв
  • Stock: In Stock
  • Model: MA-18NXD0 / MA-18N8D0 - BLANC R32
  • Weight: 10.30kg

SEER - 6.60 A++ / SCOP - 4.00 А+ 

Qохл: 5.20 (1.91 ~ 6.14) kW / Qот.: 5.57 (1.04 ~ 6.91) kW 

SEER / SCOP - коефициент за сезонна ефективност в режим охлаждане / отопление 

Клас на енергийна ефективност в режим охлаждане А++ / отопление А+

Стенен тип климатик - серия "BLANC" 

DC инвертор

COP - 3.62 / EER - 3.19

Mощност при охлаждане: 5.20 (1.91 ~ 6.14) kW 

Мощност при отопление: 5.57 (1.04 ~ 6.91) kW

Консумирана мощност при охлаждане: 1.63 (0.65 ~ 2.07) kW

Консумирана мощност при отопление: 1.54 (0.254 ~ 2.32) kW 

Годишна консумация на електроенергия в режим охлаждане -  - kWh / год.

Годишна консумация на електроенергия в режим отопление - - kWh / год.

Отоплителна мощност при външна температура -10°C [kW]: - (-10°C)

Размери вътрешно тяло [mm] - В x Ш x Д - 302 x 958 x 223

Тегло вътрешно тяло [kg] - 10.3

Шумови нива вътрешно тяло [dBa(A)] - 22 - 30 - 36 - 43

Дебит вътрешно тяло [m3/h] - 560 - 690 - 860

Работен ток вътрешно тяло (макс.)[A] - -

Размери външно тяло [mm] - В x Ш x Д - 554 x 800 x 333

Тегло външно тяло [kg] - 34

Шумови нива външно тяло [dBa(A)] - 57

Работен ток външно тяло (макс.)[A] - 10.5

Размер на прекъсвача [A] - -

Захранване - 1N/220V

Тръби диаметър - Течна фаза / Газообразна фаза [mm] - ф6.35 / ф12.70

Макс. дължина тръбен път: външно - вътрешно тяло [m] - 

Макс. денивелация тръбен път: външно - вътрешно тяло [m] - 

Хладилен агент - R32 

Страна Произход - КИТАЙ

Работен диапазон в режим отопление [°C] : -25 ~ + 30

Работен диапазон в режим охлаждане [°C] : -15 ~ + 50

ФУНКЦИИ:

Функция Gear - климатиците Midea Prime Ви дават възможност да настроите работната мощност на компресора на 50%, 75% или 100%, което Ви позволява директно да регулирате консумацията на електроенергия. Функцията е активна само в режим на охлаждане.

iECO режим за свръх ниска консумация - климатиците Midea Prime са оборудвани с енергоспестяваща iECO технология, която перфектно допълва инверторната технология на Midea. Благодарение на нея разходът на електроенергия се намалява драстично – с до 60% в сравнение с конвенционалните климатици при непрекъсната работа на климатика в рамките на 8 часа. iECO режимът е наличен само в режим на охлаждане.

Функция Follow Me - дистанционното управление на инверторните климатици Midea Prime е оборудвано с температурен сензор, който автоматично регулира работата на климатика в зависимост от температурата, измерена в областта на дистанционното.

Функция Super Cool - при активиране на функцията Super в режим на охлаждане, вентилаторът на климатика започва да работи на високи обороти, в резултат на което температурата в помещението бързо се понижава до 17°C. При активиране на функцията Super в режим на отопление, вентилаторът на климатика започва да работи на високи обороти, в резултат на което температурата в помещението бързо се повишава до 30°C.

Функция Flash Cooling and Heating - функцията осигурява мигновена прохлада или отопление, генерирайки силен поток от хладен или топъл въздух за изключително кратко време възоснова на Вашите предпочитания.

3D Surrounding Air Flow - клапите на климатиците Midea Prime се движат автоматично във всички посоки, осигурявайки равномерно охлаждане във всички краища на помещението.

Функция Auto Restart - при временно прекъсване на електрическото захранване, климатикът автоматично ще се рестартира в последно зададения му режим на работа, след като захранването бъде възстановено.

Louver Position Memory - позицията на хоризонталната клапа на климатика се запаметява при изключването му и се възстановява автоматично при повторното му включване.

Smart Diagnosis - климатиците Midea Prime са снабдени с автоматична система за мониторинг на грешките, която отчита и диагностицира 97 вида параметри и показатели и Ви известява за настъпили проблеми през мобилното приложение на Midea.

Функция Anti-cold Air - скоростта на вентилатора на вътрешното тяло се регулира автоматично според температурата на изпарителя, когато климатикът започва работа в режим на отопление. По този начин функцията Anti-cold Air предотвратява издухването на студен въздух при стартиране на климатика в режим на отопление.

Режим Quiet Mode - в Quiet Mode силата на въздушния поток и скоростта на вентилатора се намаляват значително, за да Ви бъдат осигурени необходимите тишина и спокойствие.

24-часов таймер - тази функция позволява да се зададе интервал от време (в рамките на 24 часа), след който климатикът ще се включи или изключи автоматично.

Режим Smart Sleep - при активиране на режим Smart Sleep климатиците Midea Prime автоматично променят температурата през нощта, следвайки избрана от Вас температурна крива. С помощта на мобилното приложение на Midea можете да избирате между 3 температурни криви – за деца (Children Sleep Mode), за младежи (Young Sleep Mode) и за възрастни (Elder Sleep Mode).

8°C отопление

Функция Refrigerant Leakage Detect - вътрешното тяло на климатика ще покаже код за грешка "EC" и ще спре работа автоматично при отчитане на изтичане на фреон. Така компресорът на климатика ще бъде предпазен от повреди, причинени от високата температура при изтичане на хладилен агент.

Wi-Fi управление - климатиците Midea Blanc са с вградено Wi-Fi управление, което позволява климатикът да бъде управляван отвсякъде и по всяко време през мобилно приложение, инсталирано на Вашия смартфон или таблет. С помощта на приложението можете да включите климатика и да му зададете желаните режим и температура на работа само с едно докосване на дисплея на Вашето смарт устройство.

ФИЛТРИ ЗА ПРЕЧИСТВАНЕ НА ВЪЗДУХА:

High Density филтър - филтърът с изключително висока плътност улавя и най-фините прахови частици, осигурявайки Ви чист и здравословен въздух.

Bio филтър - Ефективно премахва бактерии и дребни микроорганизми като въздейства върху тяхната клетъчна структура.

Фотокаталитичен филтър - фотокаталитичният филтър неутрализира летливите вещества като формалдехид, амоняк, полени, акари и други и по този начин Ви предпазва от алергии.

Йонизатор - йонизаторът на климатиците Midea Prime генерира милиони отрицателни йони, които неутрализират вредните частици във въздуха като прах, полени, бактерии, вируси, миризми и пушек, за да Ви осигури свеж и здравословен въздух.

Write a review