Menu
Your Cart

Климатик Инвертор Midea MA2-09NXD0 / MA-09N8D0 - PRIME R32

Климатик Инвертор Midea MA2-09NXD0 / MA-09N8D0 - PRIME R32
Климатик Инвертор Midea MA2-09NXD0 / MA-09N8D0 - PRIME R32
Климатик Инвертор Midea MA2-09NXD0 / MA-09N8D0 - PRIME R32
New
Климатик Инвертор Midea MA2-09NXD0 / MA-09N8D0 - PRIME R32
Климатик Инвертор Midea MA2-09NXD0 / MA-09N8D0 - PRIME R32
Климатик Инвертор Midea MA2-09NXD0 / MA-09N8D0 - PRIME R32
Климатик Инвертор Midea MA2-09NXD0 / MA-09N8D0 - PRIME R32
729.00лв
  • Stock: In Stock
  • Model: MA2-09NXD0 / MA-09N8D0 - PRIME R32
  • Weight: 7.90kg

SEER - 6.20 A++ / SCOP - 4.00 А+ 

Qохл: 2.60 (1.02 ~ 3.22) kW / Qот.: 2.93 (0.82 ~ 3.37) kW 

SEER / SCOP - коефициент за сезонна ефективност в режим охлаждане / отопление 

Клас на енергийна ефективност в режим охлаждане А++ / отопление А+

Стенен тип климатик - серия "PRIME" 

DC инвертор

COP - 3.72 / EER - 3.39

Mощност при охлаждане: 2.60 (1.02 ~ 3.22) kW 

Мощност при отопление: 2.93 (0.82 ~ 3.37) kW

Консумирана мощност при охлаждане: 0.767 (0.1 ~ 1.24) kW

Консумирана мощност при отопление: 0.788 (0.10 ~ 1.20) kW 

Годишна консумация на електроенергия в режим охлаждане -  - kWh / год.

Годишна консумация на електроенергия в режим отопление - - kWh / год.

Отоплителна мощност при външна температура -10°C [kW]: - (-10°C)

Размери вътрешно тяло [mm] - В x Ш x Д - 285 x 805 x 205

Тегло вътрешно тяло [kg] - 7.9

Шумови нива вътрешно тяло [dBa(A)] - 21 - 26 - 30 - 36

Дебит вътрешно тяло [m3/h] - 340 - 460 - 520

Работен ток вътрешно тяло (макс.)[A] - -

Размери външно тяло [mm] - В x Ш x Д - 550 x 700 x 270

Тегло външно тяло [kg] - 22.7

Шумови нива външно тяло [dBa(A)] - 56

Работен ток външно тяло (макс.)[A] - 5.4

Размер на прекъсвача [A] - -

Захранване - 1N/220V

Тръби диаметър - Течна фаза / Газообразна фаза [mm] - ф6.35 / ф9.52

Макс. дължина тръбен път: външно - вътрешно тяло [m] - 

Макс. денивелация тръбен път: външно - вътрешно тяло [m] - 

Хладилен агент - R32 

Страна Произход - КИТАЙ

Работен диапазон в режим отопление [°C] : -25 ~ + 30

Работен диапазон в режим охлаждане [°C] : -15 ~ + 50

ФУНКЦИИ:

Функция Gear - климатиците Midea Prime Ви дават възможност да настроите работната мощност на компресора на 50%, 75% или 100%, което Ви позволява директно да регулирате консумацията на електроенергия. Функцията е активна само в режим на охлаждане.

iECO режим за свръх ниска консумация - климатиците Midea Prime са оборудвани с енергоспестяваща iECO технология, която перфектно допълва инверторната технология на Midea. Благодарение на нея разходът на електроенергия се намалява драстично – с до 60% в сравнение с конвенционалните климатици при непрекъсната работа на климатика в рамките на 8 часа. iECO режимът е наличен само в режим на охлаждане.

Функция Follow Me - дистанционното управление на инверторните климатици Midea Prime е оборудвано с температурен сензор, който автоматично регулира работата на климатика в зависимост от температурата, измерена в областта на дистанционното.

Функция Super Cool - при активиране на функцията Super в режим на охлаждане, вентилаторът на климатика започва да работи на високи обороти, в резултат на което температурата в помещението бързо се понижава до 17°C. При активиране на функцията Super в режим на отопление, вентилаторът на климатика започва да работи на високи обороти, в резултат на което температурата в помещението бързо се повишава до 30°C.

Функция Flash Cooling and Heating - функцията осигурява мигновена прохлада или отопление, генерирайки силен поток от хладен или топъл въздух за изключително кратко време възоснова на Вашите предпочитания.

3D Surrounding Air Flow - клапите на климатиците Midea Prime се движат автоматично във всички посоки, осигурявайки равномерно охлаждане във всички краища на помещението.

Функция Auto Restart - при временно прекъсване на електрическото захранване, климатикът автоматично ще се рестартира в последно зададения му режим на работа, след като захранването бъде възстановено.

Louver Position Memory - позицията на хоризонталната клапа на климатика се запаметява при изключването му и се възстановява автоматично при повторното му включване.

Smart Diagnosis - климатиците Midea Prime са снабдени с автоматична система за мониторинг на грешките, която отчита и диагностицира 97 вида параметри и показатели и Ви известява за настъпили проблеми през мобилното приложение на Midea.

Функция Anti-cold Air - скоростта на вентилатора на вътрешното тяло се регулира автоматично според температурата на изпарителя, когато климатикът започва работа в режим на отопление. По този начин функцията Anti-cold Air предотвратява издухването на студен въздух при стартиране на климатика в режим на отопление.

Режим Quiet Mode - в Quiet Mode силата на въздушния поток и скоростта на вентилатора се намаляват значително, за да Ви бъдат осигурени необходимите тишина и спокойствие.

24-часов таймер - тази функция позволява да се зададе интервал от време (в рамките на 24 часа), след който климатикът ще се включи или изключи автоматично.

Режим Smart Sleep - при активиране на режим Smart Sleep климатиците Midea Prime автоматично променят температурата през нощта, следвайки избрана от Вас температурна крива. С помощта на мобилното приложение на Midea можете да избирате между 3 температурни криви – за деца (Children Sleep Mode), за младежи (Young Sleep Mode) и за възрастни (Elder Sleep Mode).

8°C отопление

Функция Refrigerant Leakage Detect - вътрешното тяло на климатика ще покаже код за грешка "EC" и ще спре работа автоматично при отчитане на изтичане на фреон. Така компресорът на климатика ще бъде предпазен от повреди, причинени от високата температура при изтичане на хладилен агент.

ФИЛТРИ ЗА ПРЕЧИСТВАНЕ НА ВЪЗДУХА:

High Density филтър - филтърът с изключително висока плътност улавя и най-фините прахови частици, осигурявайки Ви чист и здравословен въздух.

Bio филтър - Ефективно премахва бактерии и дребни микроорганизми като въздейства върху тяхната клетъчна структура.

Фотокаталитичен филтър - фотокаталитичният филтър неутрализира летливите вещества като формалдехид, амоняк, полени, акари и други и по този начин Ви предпазва от алергии.

Йонизатор - йонизаторът на климатиците Midea Prime генерира милиони отрицателни йони, които неутрализират вредните частици във въздуха като прах, полени, бактерии, вируси, миризми и пушек, за да Ви осигури свеж и здравословен въздух.


ОПЦИИ:

"Възможност за онлайн управление": абсолютен контрол от всякъде, по всяко време

Wi-Fi управление - климатиците Midea Prime дават възможност за опционално инсталиране на Wi-Fi управление, което позволява климатикът да бъде управляван отвсякъде и по всяко време през мобилно приложение, инсталирано на Вашия смартфон или таблет. С помощта на приложението можете да включите климатика и да му зададете желаните режим и температура на работа само с едно докосване на дисплея на Вашето смарт устройство.

Тази функция изисква закупуването на допълнителен аксесоар, както и локална мрежа, към която да свържете устройството. 

Write a review